Life

Daddy Yankee se retrage din industria muzicală

today22 martie 2022

Fundal

Daddy Yankee, unul dintre cele mai mari nume ale reggaetonului, a anunțat că se retrage după 32 de ani în industria muzicală.

„Această cursă, care a fost un maraton, vede în sfârșit linia de sosire. Acum, mă voi bucura de ceea ce mi-ați oferit cu toții”, a spus cântărețul într-o declarație video postată pe YouTube. „Oamenii spun că am făcut acest gen în toată lumea, dar tu ai fost cel care mi-ai dat cheia să deschid ușile pentru a-l face cel mai mare din lume”.

El își va lua rămas bun de la fani cu un ultim turneu și album, „Legendaddy”, care va fi lansat pe 24 martie. „Îți voi oferi toate stilurile care m-au definit pe un singur album. ‘Legendaddy’ – este luptă, e petrecere, este război, este romantism”, a explicat Daddy.

Moștenirea lui Daddy Yankee

Gasolina”, una dintre cele mai cunoscute melodii ale cântărețului, a apărut în 2004 și este adesea lăudată pentru că a introdus reggaetonul unui public internațional. În cariera sa, Daddy Yankee a vândut peste 30 de milioane de discuri.

În 2017, Yankee a colaborat cu colegul portorican Luis Fonsi în „Despacito”, un single record care a stat în topul Billboard’s Hot 100 timp de 16 săptămâni. Este, de asemenea, al doilea cel mai difuzat videoclip de pe YouTube din toate timpurile.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Maluma a postat o poză cu Regina Elisabeta, lăsându-i uimiți pe fani

Cântărețul columbian Maluma și-a uimit fanii după ce a publicat o poză pe rețelele de socializare. Cântărețul în vârstă de 28 de ani a distribuit un colaj adorabil pe Instagram, cu el și cu Regina Elisabeta. În fotografie, regina poate fi văzută zâmbind în timp ce poartă o eșarfă superbă. Pe de altă parte, Maluma este văzut purtând o eșarfă asemănătoare cu ochelari mari de protecție. Cântărețul a aliniat imaginea […]

today21 martie 2022

0%