Life

Daddy Yankee se retrage din industria muzicală

today22 martie 2022

Fundal

Daddy Yankee, unul dintre cele mai mari nume ale reggaetonului, a anunțat că se retrage după 32 de ani în industria muzicală.

„Această cursă, care a fost un maraton, vede în sfârșit linia de sosire. Acum, mă voi bucura de ceea ce mi-ați oferit cu toții”, a spus cântărețul într-o declarație video postată pe YouTube. „Oamenii spun că am făcut acest gen în toată lumea, dar tu ai fost cel care mi-ai dat cheia să deschid ușile pentru a-l face cel mai mare din lume”.

El își va lua rămas bun de la fani cu un ultim turneu și album, „Legendaddy”, care va fi lansat pe 24 martie. „Îți voi oferi toate stilurile care m-au definit pe un singur album. ‘Legendaddy’ — este luptă, e petrecere, este război, este romantism”, a explicat Daddy.

Moștenirea lui Daddy Yankee

Gasolina”, una dintre cele mai cunoscute melodii ale cântărețului, a apărut în 2004 și este adesea lăudată pentru că a introdus reggaetonul unui public internațional. În cariera sa, Daddy Yankee a vândut peste 30 de milioane de discuri.

În 2017, Yankee a colaborat cu colegul portorican Luis Fonsi în „Despacito”, un single record care a stat în topul Billboard’s Hot 100 timp de 16 săptămâni. Este, de asemenea, al doilea cel mai difuzat videoclip de pe YouTube din toate timpurile.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Oamenii optimiști trăiesc mai mult

Oamenii care privesc viața în roz pot trăi mai mult și mai sănătos deoarece se confruntă cu mai puține situații pe care le consideră stresante și își pot reduce nivelul de anxietate reducând discuțiile în contradictoriu, potrivit unei noi cercetări realizate de specialiști în psihiatrie de la Universitatea din Boston, cercetare citată de The Guardian. Ei au constatat că optimiștii reacționează la situații cauzatoare de stres și își revin din […]

today22 martie 2022

0%