Life

Data încoronării regelui Carol al III-lea a fost confirmată de Palatul Buckingham

today12 octombrie 2022

Fundal

Palatul Buckingham a anunțat marți prin Twitter că data încoronării regelui Carol al III-lea a fost stabilită oficial. „Încoronarea Majestății Sale Regele va avea loc sâmbătă, 6 mai 2023, la Westminster Abbey”, se arată într-un comunicat din partea familiei regale.

Ceremonia îl va vedea pe Majestatea Sa Regele Carol al III-lea încoronat alături de Regina Consoartă.” Surse din interior declaraseră greșit că încoronarea va avea loc pe 3 iunie.

Potrivit Bloomberg, Charles este programat să aibă o ceremonie mult mai mică decât a avut-o în 1953 regretata mamei sale, Regina Elisabeta a II-a.

Alteța Sa Regală, care a fost cel mai longeviv monarh al Marii Britanii timp de 70 de ani, avea doar 27 de ani când și-a primit încoronarea la Westminster Abbey.

Charles va împlini 74 de ani. Ziua lui se apropie în câteva săptămâni pe 14 noiembrie. Potrivit site-ului oficial al familiei regale, la ceremonie sunt invitați să participe reprezentanți ai Camerelor Parlamentului, Bisericii și Statului, prim-miniștrii, cetățeni de frunte din Commonwealth și reprezentanți ai altor țări.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Blink-182 anunță un turneu de reuniune

Trupa Blink-182 i-a surprins pe fani anunțând că se reunește pentru un turneu mondial masiv și va lansa o nouă melodie în această săptămână. Travis Barker, Mark Hoppus și Tom DeLonge se vor reuni pentru prima dată după aproape 10 ani pentru a concerta în America Latină, America de Nord, Europa, Australia și Noua Zeelandă, potrivit unui comunicat de presă. Rockerii punk au anunțat, de asemenea, că vor lansa noul […]

today12 octombrie 2022

0%