Life

David Beckham își uimește fanii cu o fotografie a surorii sale mai mari

today30 mai 2022

Fundal

David a împărtășit o fotografie incredibil de rară a surorii sale mai mari, Lynne Georgina. Tată a patru copii a postat două instantanee cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere a surorii sale.

Fanii s-au grăbit să reacționeze la imagini, un număr foarte mare trimițând mesaje de la mulți ani pentru Lynne. „E dubla mamei tale”, a remarcat unul, în timp ce al doilea a glumit: „Omg sora ta te va ucide pentru a doua poză!”

David este un adevărat om de familie și recent s-a întors la casa mamei sale pentru o cină gătită acasă. Starul fotbalului și-a făcut un selfie zâmbitor cu mama sa, Sandra, în vârstă de 73 de ani, în timp ce aceștia au servit o masă tradițional britanică.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

AUDIO: O nouă versiune a piesei „Lie” a fost lansată de Alexandra Stan

Alexandra Stan continuă promovarea celui mai recent album, "Rainbows", lansând o nouă versiune a piesei "Lie", împreună cu proiectul danez Zookeepers. Remixul se mulează foarte bine pe un playlist de club, piesa devenind astfel un potențial hit festivalier, potrivit infomusic.ro. După lansarea celui de-al cincilea album de studio, Alexandra Stan lansează o nouă variantă a piesei sale, "Lie", împreună cu proiectul danez Zookeepers. Această piesă marchează cea de-a doua colaborare […]

today30 mai 2022

0%