Life

David Beckham și-a donat contul de Instagram cu peste 71 de milioane de urmăritori

today22 martie 2022

Fundal

Legenda fotbalului David Beckham și-a împrumutat contul de Instagram unui medic din Ucraina pentru a pune în lumină „munca uimitoare” a profesioniștilor medicali care furnizează îngrijiri în timpul invaziei Rusiei în țară.

Starul Manchester United i-a predat platforma sa cu peste 71 de milioane de urmăritori Irynei, șefa centrului regional perinatal din Harkov, unde ajută mamele să nască în siguranță.

Iryna, care este identificată doar după prenumele ei, a arătat cum este o zi din viața ei pe Instagram Stories. Clipurile video au arătat-o ​​alături de proaspete mămici, gravide și bebeluși, pe generatoare de oxigen donate de UNICEF. Ea a spus că lucrează la spital „24/7 acum” și „sunt aici toată ziua”.

Într-unul dintre videoclipuri, Iryna a discutat cât de „grele” au fost primele zile ale războiului din Ucraina. Ea a spus că în prima zi a invaziei, toate femeile însărcinate au fost evacuate la subsol și, în cele din urmă, s-au obișnuit cu asta. „A trebuit să învățăm cum să lucrăm cu bombardamente și greve”, a spus ea.

Pe lângă faptul că este șefa centrului, Iryna a spus că îndatoririle ei includ munca ca anestezist pediatru, descărcarea mărfurilor, gestionarea logisticii și oferirea de sprijin emoțional. Ea a spus că nu există alt loc unde ea și personalul ei ar prefera să fie.

Probabil ne riscăm viața, dar nu ne gândim deloc la asta”, a scris ea. „Ne place munca noastră”.

Campania pe rețelele de socializare a făcut parte dintr-un apel de strângere de fonduri de urgență în numele UNICEF și al lui Beckham, un ambasador al organizației de ajutor umanitar. „Fondul 7” al lui Beckham va ajuta UNICEF să ofere „ajutor imediat, adăpost, hrană și provizii medicale celor care au cea mai mare nevoie din Ucraina”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Daddy Yankee se retrage din industria muzicală

Daddy Yankee, unul dintre cele mai mari nume ale reggaetonului, a anunțat că se retrage după 32 de ani în industria muzicală. "Această cursă, care a fost un maraton, vede în sfârșit linia de sosire. Acum, mă voi bucura de ceea ce mi-ați oferit cu toții", a spus cântărețul într-o declarație video postată pe YouTube. „Oamenii spun că am făcut acest gen în toată lumea, dar tu ai fost cel […]

today22 martie 2022

0%