Life

David Guetta este al 4-lea cel mai difuzat artist pe Spotify

today18 octombrie 2022

Fundal

David Guetta a anunțat că în prezent este al patrulea artist cel mai ascultat pe Spotify. Producătorul francez a atins statutul înalt în a doua jumătate a anului 2022, de la recenta sa lansare cu Bebe Rexha, I’m Good (Blue).

De când single-ul a fost lansat la sfârșitul lunii august, o reluare a hitului clasic Eiffel 65, Blue (Da Ba Dee), se pare că David Guetta atinge noi culmi de succes aproape săptămânal. Adunând rapid peste 300 de milioane de streamuri în întreaga lume până în prezent, single-ul i-a adus lui David Guetta al șaptelea single pe locul 1 în Marea Britanie.

Această ultimă distincție pe Spotify poate fi și mai impresionantă, având în vedere ca este al 4-lea artist cel mai difuzat pe Spotify din lume. În postarea pe care a împărtășit-o pe rețelele de socializare, el afișează graficul care îl arată pe locul patru, alături de Ed Sheeran, The Weeknd și Justin Bieber acumulând mai multe fluxuri și Harry Styles în spatele lui pe locul 5.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Hailey Bieber și Selena Gomez au închis gura răutăcioșilor, pozând împreună

Hailey Bieber și Selena Gomez au înlăturat zvonurile cum că ar exista rivalitate între ele, pozând împreună. Cele două vedete au participat la a doua gală anuală a Muzeului Academiei din Los Angeles, duminică seara. În cadrul evenimentului, cele două au fotografiate de Tyrell Hampton, care a distribuit pe contul său de Instagram imaginea în care Bieber și Gomez zâmbesc și se îmbrățișează cu comentariul „întorsătură a complotului”. Pentru eveniment, […]

today18 octombrie 2022

0%