Life

De ce a fost atât de scump turul lui Kate Middleton și Prințului William în Caraibe

today5 iulie 2022

Fundal

Când Prințul William și Kate Middleton au făcut un tur în Belize, Jamaica și Bahamas în martie, planul lor a fost să o sărbătorească pe Regina Elisabeta și Jubileul ei de platină. Dar încă de la început, călătoria a fost marcată de proteste, imagini și întâlniri incomode, arătând clar viitorul incert al monarhiei în jurul Commonwealth-ului. Potrivit rapoartelor anuale de cheltuieli ale monarhiei publicate miercuri, turul a fost cea mai mare cheltuială a Palatului din acest an, cu 226.383 de lire sterline.

Cifra include costul călătoriei lui William și Kate pe RAF Voyager, un Airbus 330 folosit de membrii regali și de VIP-ul guvernului și o călătorie separată de planificare a personalului care a avut loc înainte de începerea turului. În general, familia regală a primit 86 de milioane de lire sterline din Grantul Suveran. Dintre acestea, 4,5 milioane de lire sterline au fost pentru călătorii, inclusiv turul Caraibe și călătoria din noiembrie făcută de Prințul Charles în Barbados, când țara a devenit republică, care a costat 138.000 de lire sterline. Costul a inclus, de asemenea, 179 de zboruri cu elicopterul de către membrii familiei regale și 24 de zboruri charter suplimentare.

La un eveniment în onoarea unui nou monument național pentru Ziua Windrush, William a spus „Călătoria noastră a fost o oportunitate de a reflecta și am învățat atât de multe”, a spus el. „Nu doar despre diferitele probleme care contează cel mai mult pentru oamenii din regiune, ci și despre modul în care trecutul cântărește foarte mult prezentul.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Lindsay Lohan s-a căsătorit cu Bader Shammas

Potrivit unui raport din PageSix sâmbătă, cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie intimă cu doar câteva ore înainte ca starul Mean Girls să împlinească 36 de ani. Ziarul a confirmat împreună cu un reprezentant că „Lindsay Lohan este căsătorită”. Lohan a încărcat pe rețelele de socializare o imagine cu ea și iubitul ei. Într-o postare, ea a scris „Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. M-ai găsit și ai știut că […]

today5 iulie 2022

0%