Life

De ce ar trebui să încerci ceaiul de banane

today11 mai 2023

Fundal

Bananele sunt unele dintre cele mai populare fructe din lume. Sunt extrem de hrănitoare, au un gust dulce și sunt principalul ingredient în multe rețete. În același timp, bananele sunt folosite și pentru a face ceai.

Cum se prepară ceaiul de banane?

Ceaiul de banane se face prin fierberea unei banane întregi în apă caldă, apoi o îndepărtezi și bei lichidul rămas. Poate fi făcut cu sau fără coajă, în funcție de preferințe.

Ceaiul de banane poate fi o sursă excelentă de potasiu și magneziu, care sunt minerale importante pentru sănătatea inimii și calitatea somnului.

Mai mult, conține unele vitamina B6, care ajută la susținerea unui sistem imunitar sănătos și a dezvoltării globulelor roșii.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Celebrități care au refuzat premii importante

În divertisment, premiile sunt adesea foarte râvnite. Un actor, de exemplu, își poate dori un Oscar să-și împingă cariera la următorul nivel. Dar, la capătul opus, există unii care au spus că nu vor un premiu atunci când le-a fost acordat și l-au refuzat. Unele celebrități au spus că primirea unui premiu este ridicol. În mod evident, există o mulțime de motive pentru care o celebritate refuză un premiu și […]

today11 mai 2023

0%