Life

De ce bărbații căsătoriți consideră că soțiile altora sunt mai atrăgătoare?

today8 mai 2023

Fundal

Nu este surprinzător faptul că bărbații căsătoriți acordă atenție în secret soțiilor altora. Privirile secrete pe care bărbații le oferă altor femei căsătorite sunt pur și simplu rezultatul atracției. Când bărbații devin implicați într-o relație, ochii lor rătăcesc mai mult pentru că de obicei îți place ceva ce îți este interzis. Toți bărbații tind să admire și să privească către soțiile celorlalți bărbați, dar numai unii acționează în baza atracției lor – ceea ce îi conduce apoi pe teren minat, infidelitate. Să aruncăm o privire la motivele psihologice pentru care bărbații căsătoriți tind să găsească soțiile altor bărbați mai atrăgătoare.

Se simte nemulțumit în viața conjugală

Un bărbat privește în alte părți atunci când nu este mulțumit de viața sa conjugală. Această nemulțumire apare de obicei atunci când există mai puțină comunicare între parteneri, de asemenea, atunci când viața sexuală nu prea există. Acea nemulțumire continuă să crească până la un punct în care el încearcă să găsească satisfacție uitându-se la alte femei, priviri care se pot transforma chiar în infidelitate dacă decid să acționeze pe baza sentimentelor.

Îi place modul experimental

Un bărbat căsătorit se uită la alte femei căsătorite atunci când are chef să experimenteze. Bărbaților le place să experimenteze lucruri noi, fie că este vorba despre viața lor personală sau profesională. Acest lucru le dă un sentiment plăcut din tinerețe când puteau face orice, fără a fi prea responsabili în privința asta, bărbații sunt vânători din fire.

Își compară căsătoria cu altele


Bărbații care se uită la soțiile altor bărbați fac asta poate pentru că el simte că iarba este mai verde de cealaltă parte. El încearcă să-și compare viața de cuplu cu alții și simte că soțiile altora sunt mult mai bune decât a lui. Comparațiile apar într-o căsnicie atunci când există o lipsă de încredere, dragoste și compasiune între cei doi parteneri, potrivit quora.com

sursă foto: pairedlife.com

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Katy Perry a purtat o rochie de “aur” la concertul de încoronare al regelui Charles al III-lea

Katy Perry a sclipit la propiu în aur pentru concertul de încoronare al regelui Charles al III-lea duminică seara. Cântăreața a urcat pe scena de la Castelul Windsor într-o rochie metalizată cu corset Vivienne Westwood. Rochia inspirată din secolul al XVIII-lea a fost realizată manual special pentru această ocazie și menită să emane „grandoare barocă”, potrivit unui comunicat de presă oficial. Perry – care este ambasador pentru King’s British Asian […]

today8 mai 2023

0%