Life

De ce nu este bine să mănânci în pat

today21 aprilie 2022

Fundal

Fie că te uiți la televizor, fie ești cu laptopul lângă tine și urmărești un film, tentația de a mânca în pat este foarte mare. În special în sezonul rece. Un expert în igiena locuințelor a explicat, pentru Huffington Post, care sunt pericolele din spatele acestui gest aparent inofensiv.

Evită să-ți transformi patul în masa de bucătărie – acesta este avertismentul experților, care susțin că firimiturile lăsate în lenjeria de pat pot fi un real pericol pentru sănătate. Cele mai multe dintre ele atrag tipuri diferite de insecte. Este vorba de dulciuri, picături de suc, lapte, resturi de pizza, cărora de obicei nu le acorzi mare importanță și care pot să atragă furnici, muște și chiar gândaci.

Tocmai de aceea, este recomandat să nu mănânci niciodată în pat. Iar dacă o faci, să scuturi de fiecare dată așternuturile de firimituri și să le speli săptămânal.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Becky G lansează în luna mai albumul „Esquemas”

Becky G se pregătește să împărtășească al treilea album, „Esquemas”, care urmează să fie lansat pe 13 mai prin Kemosabe Records/RCA Records. În tandem cu albumul, cântăreața a lansat un nou single, „No Mienten”. „No Mienten” este al patrulea single pe care cântăreața mexicano-americană l-a lansat înaintea albumului. Urmează imediat după duetul ei de succes cu Karol G, „Mamiii”, care a fost lansat în februarie, dar videoclipul său a apărut […]

today21 aprilie 2022

0%