Life

De ce nu este bine să porți blugi skinny foarte des

today9 august 2023

Fundal

Blugii strâmți sunt la modă de ani de zile și sunt încă în tendințe în 2023. Și, deși s-ar putea să te simți prea obosit la sfârșitul zilei pentru a-ți schimba hainele, este mai bine să-i dai jos și să optezi pentru ceva mai lejer când ajungi acasă. Purtarea de blugi skinny prea des și pentru o perioadă lungă de timp poate cauza mai multe probleme decât crezi.

1. Vă pot răni picioarele

Oricât de la modă ar fi blugii tăi skinny, este mai bine să-i porți mai rar și să alegi să porți și pantaloni mai largi și să-i dai jos imediat ce ajungi acasă. Aceștia vă pot răni mușchii și nervii picioarelor. Combinația de blugi și curele strânse pot provoca, de asemenea, amorțeală, durere și furnicături pe partea din față a coapselor.

2. Ar putea încetini circulația sângelui

Blugii tăi preferați pot fi aleși pentru orice ocazie, dar dacă ai experimentat vreodată senzația de picioare grele și obosite, este mai bine să optezi pentru pantaloni mai comozi. Purtarea de haine prea strânse în jurul taliei poate scădea circulația sângelui și poate îngreuna venele să pompeze sângele înapoi spre inimă și alte organe.

3. Îți poate agrava arsurile la stomac

Probabil ai observat că blugii tăi pot lăsa semne adânci și sensibile în jurul taliei dacă îi purtați prea mult timp. Îmbrăcămintea strâmtă care strânge abdomenul poate provoca de fapt refluxul acid, una dintre cele mai frecvente probleme intestinale de care suferă mulți oameni. Și chiar dacă sunteți perfect sănătos și nu sunteți familiarizat cu arsurile la stomac dureroase, aveți totuși șansele de a dezvolta reflux dacă purtați haine strânse în mod regulat pe o perioadă de 2 săptămâni.

4. Vă poate afecta postura

Blugii skinny perturbă echilibrul sănătos dintre partea inferioară a spatelui și șolduri și, deoarece pot provoca o postură greșită a spatelui.

5. Afectează sănătatea reproductivă

Nu există nicio îndoială că blugii skinny sunt clasici, dar purtarea lor zilnic poate crește riscul de a suferi anumite infecții și iritații. Cercetatorii au descoperit ca femeile care poartă blugi strâmți de 4 sau mai multe ori pe săptămână au de două ori mai multe șanse de a dezvolta infecții.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

4 semne zodiacale cu tendințe hipocondre

Te poate influența zodiacul să fii hipocondru? Zodiacul ne definește personalitățile și ne influențează modul în care gândim și ne comportăm. 1. Fecioară Fecioara are tendința de a fi autocompătimitoare. Tot ceea ce li se întâmplă din punct de vedere al sănătății este mare lucru. Ele merg la medic pentru orice lucru, chiar și pentru cele imaginare. Acesta este unul dintre motivele pentru care sunt obsedate că au nevoie de […]

today9 august 2023

0%