Life

De ce nu îmbătrânește Tom Cruise? Iată obiceiurile alimentare sănătoase pe care le are

today13 iulie 2022

Fundal

Tom Cruise arată mai bine ca niciodată. În vârstă de 60 de ani, Cruise, are câteva trucuri sănătoase care îl ajută. În timp ce unele dintre obiceiurile sale alimentare pot părea intense, cu siguranță nu poți sări dintr-un avion sau să urci pe o stâncă fără o dietă strictă.

Se știe că vedeta își face toate cascadoriile în filmele sale, inclusiv Top Gun: Maverick. Cruise nu numai că arată tânăr, dar și-a păstrat corpul tânăr și în formă.

Nimic prăjit pentru această vedetă de cinema. Potrivit Men’s Health, Cruise se lipsește de alimentele gătite la temperaturi ridicate, în principal la grătar. Asta pentru că alimentele gătite la temperaturi ridicate pot provoca inflamații cronice ale țesuturilor și pot accelera îmbătrânirea.

Nu-l veți surprinde niciodată pe Cruise mâncând un castron uriaș de paste. Potrivit Men’s Health, vedeta ține în prezent o dietă de 1200 de calorii care reduce carbohidrații. De ce? Ei bine, specialistul în nutriție Dr. Paul Clayton a declarat că carbohidrații pot accelera îmbătrânirea prin crearea de insulină, un hormon de îmbătrânire.

Deși Cruise săre peste carbohidrați acum, nu a urmat întotdeauna o asemenea dietă. De fapt, vedeta și-a împărtășit odată rețeta de spaghete carbonara, autointitulându-se „Regele Carbonarei”. Dieta Tom Cruise s-a schimbat cu siguranță mult de-a lungul anilor.

Cu un program atât de încărcat, Cruise rămâne plin de energie cu gustări sănătoase. Potrivit Newshub, vedeta mănâncă gustări pe tot parcursul zilei, inclusiv afine și nuci organice. Colegele lui din „Mission: Impossible: Rogue Nation” Simon Pegg au dezvăluit că Tom și-a oferit serviciile de bucătar întregii distribuții în timp ce filmau.

Zahărul este interzis pentru Cruise, mai ales când urmează un film. Zahărul poate accelera îmbătrânirea provocând inflamație și dăunând colagenului și elastinei. Consumul de prea mult zahăr poate face pielea să pară mai îmbătrânită.

Dar doar pentru că vedeta Top Gun nu se poate bucura de zahăr, asta nu înseamnă că nu poate împărtăși altora. Cruise le trimite adesea colegelor săi prăjituri: „Îmi place zahărul, dar nu pot să mănânc pentru că atunci când mă antrenez, fac toate aceste filme – așa că le trimit tuturor”, a spus el la The Late Late.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Instagram testează opțiunea de a emite live de pe PC

Instagram caută să ajute creatorii de conținut să-și maximizeze oportunitățile cu un nou instrument Live Producer, care va permite radiodifuzorilor din aplicație să transmită în flux de pe un computer desktop și prin diverse platforme de streaming. Live Producer va permite creatorilor să folosească o „cheie” de flux - o linie de cod de program - pentru a se conecta la back-end-ul Instagram Live. Acest lucru va permite apoi captarea […]

today13 iulie 2022

0%