Divers

De ce să alegi prize modulare?

today24 decembrie 2021

Fundal
Echipamentele electrice ridica adevarate probleme necunoscatorilor, mai ales cand este vorba despre inlocuirea instalatiei electrice. Fie ca este vorba despre o locuinta noua sau despre schimbarea celei vechi, este esential ca alegerea sa se realizeze in mod responsabil, tinand cont de criterii bine stabilite.

Prizele si intrerupatoarele modulare sunt o alegere de top astazi, datorita avantajelor cu care vin la pachet. Acestea elemente sunt preferate in detrimentul celor conventionale, iar motivul este bineintemeiat. Citeste mai departe pentru a afla ce avanteje prezinta aceasta optiune, dar si de unde poti cumpara prize si intrerupatoare modulare de calitate.

Prizele si intrerupatoarele modulare, o alegere de actualitate

Nevoia de a beneficia de solutii mai moderne, contemporane vizavi de instalatia electrica a fost tot mai accentuata, motiv pentru care in ultimii ani nisa de produse dedicate s-a diversificat enorm. Practic astazi dispui de solutii variate, ce se pliaza pe orice preferinta.

Indiferent ca este vorba despre o locuinta, un spatiu comercial sau de birou, prizele si intrerupatoarele modulare sunt o cale la indemana de a scapa de cablurile insirate inestetic peste tot. Cu siguranta ca acesta este unul dintre motivele pentru care varianta modulara este preferata in locul celei conventionale. De altfel, ai parte prin cea dintai si de o functionalitate ridicata.

Practic poti sa conectezi toate aparatele electrocasnice sau diversele dispozitive intr-un singur lor. La Divers Market, un e-shop unde gasesti solutii pentru orice tine de instalatia electrica, gasesti intrerupatoare cu diverse module, incepand de la varianta mono si pana la cel cu 10 intrari.

Ai posibilitatea de a alege intre prize cu curent, dar si prize pentru TV, prize de internet, prize de telefon, de date si lista de optiuni continua.  Cat despre intrerupatoare, acestea vin intr-o gama la fel de diversificata: cap cruce, cap scara, cu revenire, cu revenire sonerie, intrerupator fals, etc.

Toate sunt concepute pentru ca tu sa ai parte de mai mult confort, pentru ca utilizarea instaltiei electrice sa fie mai eficienta si totodata mai simpla. Sa nu mai spunem ca aceasta ofera si un nivel mai inalt de siguranta, produsele disponibile in magazinul mentionat pliindu-se pe grade de protectie precum IP20. Aparajul modular ofera astfel mai multa protectie utilizatorilor. Deja putem vorbi de o reducere considerabila a pericolelor pe care le prezinta in general instalatiile electrice deficitare. Le poti instala cu incredere deci in orice camera, indiferent ca este vorba despre locuinta sau alt tip de spatiu. Mai mult decat atat, gasesti si prize cu capac, ideale pentru spatiile umede precum baia.

Spuneam despre posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive intr-un singur loc prin prizele modulare.

Acestea ocupa mai puțin spațiu si permit o organizare mai inteligentă. Permit gruparea prizelor în locuri accesibile utilizatorilor, fiind totodata si mai utile. Practic acestea reusesc sa deserveasca dintr-un singur panou de comanda, sa ii spunem asa, unor zone multiple din locuinta.

Descopera intrega gama de prize si intrerupatoare modulare de la Divers Market si alege ceea ce se potriveste cel mai bine proiectului tau.

Scris de: Buterez Dorin

Articolul precedent

Divers

Cum să te înregistrezi la un cazino online

Daca te tenteaza ofertele diversificate ale cazinourilor online, dar inca nu ti-ai deschis un cont, trebuie sa stii ca nu este deloc greu. Chiar daca nu ai experienta si pana acum nu te-ai inscris pe nicio platforma online, vei reusi in doar cateva minute sa parcurgi etapele de inregistrare. In acest articol vei afla cum trebuie sa procedezi exact atunci cand iti deschizi un cont la orice cazino online. De […]

today20 decembrie 2021

0%