Life

De necrezut! Unde își ține câinii Kim Kardashian

today11 ianuarie 2023

Fundal

People for the Ethical Treatment of Animals a vorbit cu PageSix după ce videoclipurile recente cu câinii lui Kim Kardsashian au devenit virale. În clipuril se pare că cei doi pomeranieni ai familiei, Sushi și Sake, locuiesc într-un garaj fără ferestre, cu doar câteva covoare peste beton, în mare parte murdar.

Vicepreședintele senior al PETA, Lisa Lange, a declarat pentru presa că „speră că ea nu își ține câinii într-un garaj”, mai ales că vedeta este „anti-blană și în mare parte vegană”.

Ea a continuat, spunând: „Ceea ce știe PETA este că micuții sunt animale extrem de sociale care au nevoie de mai mult decât paturi moi și ciorapi decorativi: merită să se simtă în siguranță, iubiți și să trăiască în casă ca parte a familiei”.

Videoclipurile cu prețuiții câini au apărut pentru prima dată pe contul TikTok al mamei și fiicei lui Kardashian, @kimandnorth, pe care ea îl împărtășește cu fiica ei de nouă ani, North West. (Sushi și Sake sunt aparent animalele de companie ale lui North.) A existat o reacție rapidă pentru că, ei bine, nu ați crede că aceste creaturi adorabile vor fi blocate într-un garaj urât, nu-i așa?

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Viața de lux! Cât e chiria apartamentului în care locuiesc Cristiano și Georgina în Arabia Saudită

Viața fastuoasă a fotbalistului și a familiei sale începe în Arabia Saudită. Cristiano Ronaldo și Georgina au închiriat două etaje, respectiv 17 camere pe care să le distribuie între cei cinci copii ai lor, prietenii lor și toți angajații care îi însoțesc. Factura se ridică la 285.000 de euro pe lună. Dar merită, desigur, pentru că este unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Emirate și, de asemenea, unul dintre […]

today11 ianuarie 2023

0%