Administrație

De Sf. Maria, Grădina Zoologică va fi deschisă

today4 august 2022

Fundal

De Sf. Maria, Grădina Zoologică va fi deschisă. În mod normal, în zilele de luni grădina Zoo este închisă pentru întreținere, dar pe 15 august se va face o excepție de la regulă și așteaptă vizitatori între orele 9.30-18.30. Grădina Zoologică din Călăraşi deține un număr impresionant de specii de animale, mamifere, păsări, pești exotici, reptile.

În cadrul grădinii se pot admira: lei, tigri siberieni, leoparzi, jaguari, hipopotam, urși de Alaska, Tibetan, lame, capre negre, ponei, ratoni, iepuri de Angora, zebră, alpaca și multe alte animale. Tot la Grădina Zoo vă puteți relaxa în foișoare. Acestea sunt dotate cu wireless, potrivit canalsud.ro.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Continuă lucrările de modernizare în parcul Victoria

În parcul Victoria continuă lucrările de modernizare. Locul de joacă pentru copii va suferi îmbunătăţiri vizibile. Se vor monta noi echipamente de joacă iar cele existente vor fi relocate în măsura posibilităţilor. Pentru reducerea riscului de accidentări a copiilor în spaţiul de joacă se va turna un strat de tartan pe o suprafaţă de 513 mp. Se lucrează şi la reabilitarea celor trei terenuri de sport. Unul va fi multifuncţional […]

today4 august 2022

0%