Life

De Ziua Tatălui, Justin Timberlake a împărtășit o poză rară cu fiii lui

today20 iunie 2022

Fundal

Justin Timberlake împărtășește foarte rar fotografii cu cei doi fii ai săi, Silas, în vârstă de șapte ani, și Phineas, în vârstă de aproape doi ani, alegând să-i țină departe de lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea, cu ocazia Zilei Tatălui, cântărețul nu s-a putut abține și a împărtășit un o poză cu cei doi. Ceea ce e și mai magic, faptul că băieții călcă pe urmele tatălui lor, fiind așezați la pian cântând.

„Cele două melodii preferate. La mulți ani de Ziua Tatălui tuturor taților de acolo!!!” a scris alături de fotografie, etichetând-o și pe soția Jessica Biel. Artistul a primit foarte multe emoji-uri inimă și mesaje dulci de la cei peste 65 de milioane de urmăritori ai săi.

Justin este un tată extrem de îndrăgostit de fiii săi, are ca prioritate timpul cu familia, echilibrând, de asemenea, muzica sa de succes și cariera de actor. Cu toate acestea, el a vorbit în trecut și despre greutățile paternității, spunând cu sinceritate pentru The Hollywood Reporter: „La început, mi-a fost greu”, când primul său fiu era încă destul de mic.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Fermierii călărășeni s-au întrunit în ședință de lucru

Consorțiul de Extensie și Dezvoltare Rurală s-a întrunit într-o ședință de lucru, astăzi, 17 iunie 2022, în localitatea Floroaica, din județul Călărași. În cadrul adunării generale, producătorii care fac parte din consorțiu au discutat, printre altele, despre problemele existente la începutul campaniei agricole și despre vânzarea producției agricole. Din cei 91 de membri au fost prezenți 61, potrivit canalsud.ro. Președintele Consorțiului de Extensie și Dezvoltare Rurală, Vasile Iliuță, a mulțumit […]

today17 iunie 2022

0%