Life

Demi Lovato a anunțat numele celui de-al 8-lea album, care va fi lansat pe 19 august

today13 iunie 2022

Fundal

În timp ce a dezvăluit numele albumului, Demi Lovato a spus: „Niciodată nu am fost mai sigură de mine și de muzica mea”. „Holy Fvck” va fi una dintre cele mai bune lucrări ale lui Lovato, care va apărea pe 19 august/

Lovato a lansat grafica albumului și un clip de 38 de secunde. Videoclipul teaser oferă o privire din culisele procesului de înregistrare împreună cu un bărbat care ține o cameră Handycam. Câteva sunete distorsionate se auzeau în fundal și brusc muzica se oprește și Lovato este văzută stând într-o cadă.

Anterior, Lovato și-a anunțat viitorul single „Skin Of My Teeth” până la sfârșitul lunii mai. Și acum acest anunț de album cu 16 cântece indică faptul că acesta va fi un an grozav pentru ea.

Demi Lovato a declarat: „Procesul de realizare a acestui album a fost cel mai împlinitor de până acum și sunt recunoscătoare fanilor și colaboratorilor mei pentru că au fost în această călătorie cu mine. Niciodată nu am fost mai sigură de mine și de muzica mea, iar acest disc spune asta de la sine. „Skin Of My Teeth” va fi single-ul principal de pe următorul album și prima lansare a albumului.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Cele mai scumpe greșeli din istorie

Eșecul lasă un gust amar, mai ales când ai încercat să dai totul, dar pur și simplu nu a fost suficient. Nimeni nu vrea să eșueze, dar nu există nicio modalitate de a-l evita. Chiar și cea mai atentă persoană este capabilă să se încurce. Dar atunci când sunt implicați bani, poți simți că lucrezi într-o oală sub presiune. Așa că data viitoare când te dai peste cap, amintește-ți că […]

today13 iunie 2022

0%