Life

Demi Lovato regretă documentarele despre viața ei

today31 august 2022

Fundal

Demi Lovato nu este încântată că va apărea pe micul ecran în curând. Cântăreața „Sorry Not Sorry” a dezvăluit într-un interviu pentru Alternative Press că nu intenționează să mai facă documentare despre viața ei.

Sincer, m-am săturat să mă privesc și cred că probabil că și alții sunt”, a spus tânăra de 30 de ani pentru presa. „Și dacă nu sunt, atunci pot viziona videoclipurile mele muzicale.”

În ultimul deceniu, Lovato a lansat trei documentare diferite care subliniază luptele ei cu dependența și impactul acesteia asupra carierei sale. „Mi-aș fi dorit să fi așteptat până când mi-am dat seama de mai multe lucruri, dar acum este un fapt. Sobrietatea este ceea ce funcționează pentru mine și nimic altceva”, a spus ea pentru presa.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Jennifer Lopez își alege dansatorii după semnul lor zodiacal

Heather Morris, care a lucrat ca dansatoare profesionistă timp de mulți ani, susține că Jennifer Lopez a renunțat odată la dansatorii de la audițiile pentru unul dintre turneele ei, asta din cauza semnului lor astrologic. Artista, în vârstă de 35 de ani, a susținut în podcastul „Just Sayin’ with Justin Martindale” că starul pop, în vârstă de 53 de ani, a intrat în sală după o zi lungă de audiții […]

today31 august 2022

0%