Life

Demi Lovato se află de opt săptămâni în Top 10 Billboard cu albumul „Holy Fvck”

today30 august 2022

Fundal

Demi Lovato a intrat în a opta săptămână în top 10 cu „Holy Fvck”. Holy Fvck” este primul album al cântăreței de la „Dancing With The Devil… The Art of Starting Over” din 2021 – un proiect pe care ea a mărturisit recent pentru Alternative Press „nu prea se simțea bine”. Cu rădăcini de rock și pop-punk, albumul cu 16 piese a început pe locul 7, cu 33.000 de unități de album echivalente câștigate, potrivit Luminate via Billboard.

În fruntea clasamentului Billboard 200 pentru a noua săptămână consecutivă se află „Un Verano Sin Ti” al lui Bad Bunny, care este pe coloana sonoră „Encanto” pentru cele mai multe săptămâni pe locul 1 în acest an. Albumul în limba spaniolă este lider cu vânzări de 105.000 de albume echivalente și 144 de milioane de streamuri. De la lansarea sa din 6 mai, „Un Verano” a intrat și ieșit din top de cinci ori.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Spitalul de Pneumoftiziologie a primit mobilier nou, printr-o achiziție finanțată de CJ Călărași

Investițiile în sănătate continuă la Călărași. La Spitalul de Pneumoftiziologie au sosit ieri aproximativ 100 de piese de mobilier medical nou, printr-o achiziție finanțată de Consiliul Judetean Calarasi. „Transformarea sistemului de sănătate începută în spitalele din Călărași se manifestă în cât mai multe planuri. De la paturi și echipamente, de la comunicare și îmbunătățirea atitudinii personalului, încercăm să efectuăm modificări peste tot.”, a transmis administratorul public al județului, Bogdan Mihai.

today30 august 2022

0%