Life

Depeche Mode revine în România

today19 octombrie 2022

Fundal

Depeche Mode revine în România, de data aceasta la Arena Națională din București, cu un concert ce are loc pe 26 iulie 2023. Evenimentul face parte din turneul mondial “Memento Mori”, potrivit infomusic.ro.

Depeche Mode au anunțat în cadrul unei conferințe de presă susținute la Berlin lansarea unui nou album, urmată de un turneu mondial. Cel de-al 15-lea album de studio Depeche Mode se va intitula “Memento Mori” și va fi lansat undeva în primăvara lui 2023, prin casa de discuri Columbia Records. Vorbind despre “Memento Mori”, Martin Gore a mărturisit:

“Am început să lucrăm la acest proiect la începutul pandemiei, iar temele sale au fost direct inspirate de acea perioadă. După dispariția lui Fletch, am decis să continuăm deoarece suntem siguri că asta ar fi vrut să facem. Acest lucru a dat proiectului și mai multă însemnătate”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

O femeie a pregătit 249 de căni de ceai într-o oră, pentru a intra în cartea recordurilor

O femeie din Africa de Sud a doborât un record mondial Guinness când a pregătit 249 de căni de ceai într-o oră. Ingar Valentyn din Wupperthal a ales ceaiul rooibos, un ceai roșu din plante care provine din frunzele arbustului Aspalathus linearis din Africa de Sud și și-a servit ceștile unui grup de studenți și rezidenți locali. Guinness World Records a stabilit obiectivul pentru record la 150, iar la sfârșitul […]

today19 octombrie 2022

0%