Actual

DGASPC Călărași a continuat în weekend proiectul „Pregătiți pentru viață”

today9 octombrie 2023

Fundal

DGASPC Călărași a continuat în weekend proiectul „Pregătiți pentru viață”, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților București. A doua serie de 28 copii/tineri din evidența DGASPC Călărași, fie cu măsură de protecție, fie din familii în dificultate, au beneficiat de tabăra organizată la Bușteni, majoritatea copiilor aflându-se la prima ieșire.

Activitățile desfășurate au inclus ateliere de dezvoltare personală și formarea unor deprinderi de viață independentă, dar și vizitarea împrejurimilor și a unor obiective turistice, printre care Mânăstirea Caraiman și Castelul Peleș.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

5 zodii care sunt morocănoase din fire

Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă o dispoziție permanent morocănoasă, în timp ce alții radiază pozitivitate și veselie? Ei bine, conform astrologiei, semnul tău zodiacal poate oferi o perspectivă asupra tendințelor și înclinațiilor tale naturale, inclusiv asupra dispoziției tale morocănoase. Berbec Berbecul, primul semn al zodiacului, este cunoscut pentru natura sa înflăcărată și asertivă. Au o atitudine plină de eliberare, dar asta înseamnă, de asemenea, că […]

today9 octombrie 2023

0%