Actual

DGASPC Călărași desfășoară proiectul „Pregătiți pentru viață”

today2 octombrie 2023

Fundal

DGASPC Călărași desfășoară proiectul „Pregătiți pentru viață” – inițiat pentru copiii din sistemul de protecție socială de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților, beneficiari fiind copiii din evidența tuturor direcțiilor de asistență socială și protecția copilului.

Proiectul își propune să asigure weekend-uri de recreere și socializare îmbinate cu activități concrete de dezvoltare a deprinderilor de viață independentă. Un număr de 30 de copii din sistemul rezidențial de protecție al DGASPC Călărași, în acest weekend au mers în excursie la Pucioasa jud Dâmbovița, participând cu interes la activități și bucurându-se de surprizele oferite.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Piesa de teatru „Take, Ianke și Cadâr” se va juca mâine la Sala Barbu Știrbei

Mâine, 3 octombrie, ora 19:00, în Sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru „Take, Ianke și Cadâr”. Textul este o comedie savuroasă în trei acte, scris în 1932 şi pus în scenă în acelaşi an la Teatrul Maria Ventura, unde a fost montat pentru prima dată la Bulandra în 1957 de regizorul N. Al. Toscani. La peste şase decenii de la montarea lui Toscani, Horaţiu Mălăele readuce pe […]

today2 octombrie 2023

0%