Life

Dieta zilnică a Reginei care sfidează vârsta. Secretul longevității

today25 mai 2022

Fundal

Regina urmează să-și sărbătorească jubileul de platină luna viitoare și este încă în putere la uimitoarea vârstă de 96 de ani. Este posibil ca monarhul britanic să fi experimentat câteva eșecuri cu sănătatea ei în ultimele luni și recent a trebuit să se retragă de la deschiderea de stat a Parlamentului la sfatul medicilor ei, dar este încă incredibil de agilă pentru vârsta ei și radiază de energie.

Majestății Sale îi place să petreacă timpul în aer liber plimbându-și câinii așa că, fără îndoială, tot acel aer proaspăt contribuie la sistemul ei imunitar. Regina are de asemenea, o dietă sănătoasă și echilibrată.

Regina are o echipă de bucătari talentați la Palatul Buckingham și la Castelul Windsor, care îi asigură mesele și banchetele personale. Fostul bucătar regal Darren McGrady a spus pentru HELLO! că o carte roșie cu meniuri, scrisă în franceză, este trimisă reginei în fiecare săptămână, conținând o mare varietate de rețete.

Am pregătit meniurile cu trei zile înainte, ca să putem aduce mâncarea”, a spus Darren. El a continuat: „Bucătarii alegeau meniurile și ea punea o linie pe care nu le dorea. Uneori punea o linie prin toate și punea ceva diferit – ca și cum ar lua cina cu Prințul Andrew, preferata lui a fost Crème Brulee cu portocale Sandringham”.

Conform The Mirror, preferatele Reginei sunt cerealele Special K. Un fost bucătar al reginei a mărturisit că există unele ocazii, foarte rare, când suverana face unele excepţii şi cere la micul dejun altceva.

De exemplu, potrivit bucătarului Darren McGrady, care a lucrat în Palatul Buckingham mai bine de 15 ani, Regina Elisabeta mai mănâncă uneori şi omletă cu somon afumat, la care serveşte şi felii de trufe. Asta se întâmplă cel mai adesea de Crăciun, căci Regina primeşte atunci trufe proaspete în dar. La micul dejun, suverana bea un ceai englezesc și savurează pâine prăjită cu marmeladă.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Judeţean Călăraşi se convoacă în şedinţă ordinară

Consiliul Judeţean Călăraşi se convoacă în şedinţă ordinară, la data de 25 mai 2022, începând cu ora 1200, în sala de şedinţe ”Mihai Arbagic”, cu următoarea ordine de zi: 1.Proiect de hotărâre privind aprobarea contului anual de executie a bugetului propriu al Judetului Calarasi si a situatiilor financiare la 31 decembrie 2021 nr. 7423/16.05.2022,însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr.7424/16.05.2022, Raportul Direcție Economice nr. 7425/16.05.2022, ce urmează a […]

today25 mai 2022

0%