Actual

Direcția 5 revine la Călărași cu un nou concert

today3 iunie 2022

Fundal

Direcția 5 revine la Călărași cu un nou concert. Duminică, 5 iunie, începând cu ora 20.30, în trupa va urca pe scena sălii „Barbu Știrbei ” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași. Concertul face parte din Turneul Național „Direcția 5- 2022 Live Tour”.

„Ne propunem să aducem cântecele noastre din perioada 1991-2022 și câteva cântece de pe noul nostru album „Minimal”. Așteptăm cu mare emoție reîntâlnirea cu publicul nostru și ne bucurăm că putem fi acolo”, este comunicatul transmis de membri trupei Direcția 5. Biletele se pot achiziționa și de la casieria Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași inclusiv în ziua concertului, începând cu ora 15.00.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cel mai mare tort Jaffa din lume a cântărit 80 kg și a avut aproape doi metri lățime

Ce obții dacă amesteci 160 de ouă, 8 kg de ciocolată neagră și 15 kg de jeleu de portocale? Cel mai mare tort Jaffa din lume, desigur. Prăjitura gustoasă a fost realizată de fostul câștigător al Great British Bake Off, Frances Quinn, alături de personalul lui McVitie, folosind rețeta secretă a companiei. Tortul uriaș Jaffa Cakes avea echivalentul a 6.557 de prăjituri Jaffa de mărime obișnuită și măsura 175 cm […]

today3 iunie 2022

0%