Administrație

Directorul general al Ecoaqua, Eduard Grama, a vizitat sucursala Ecoaqua Urziceni

today12 septembrie 2023

Fundal

Directorul general al Ecoaqua, Eduard Grama, a vizitat săptămâna trecută sucursala Ecoaqua Urziceni, acolo a discutat cu reprezentanții filialei și a aflat care sunt problemele cu care aceștia se confruntă. De asemenea, discuțiile au vizat și viitoare proiecte care ar urma să ducă la modernizarea sucursalei de la Urziceni.

De la stația de epurare, Eduard Grama a mers la primărie, acolo unde a dezbătut alături de primarul municipiului Urziceni, Constantin Sava, proiectul POIM de extindere a rețelei de apă și canalizare ce urmează să fie implementat și în această localitate. Stația de tratare a apei din Urziceni a reprezentat un alt punct al vizitei lui Eduard Grama. Ceea ce a descoperit aici l-a lăsat fără cuvinte pe directorul executiv al Ecoaqua, care a precizat că îi va aduce și pe ceilalți directori din cadrul instituției pentru a lua exemplu.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă extraordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă extraordinară, vineri, 8 septembrie 2023, începând cu ora 10.00. Aceasta se va desfăşura prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia WhatsApp/SMS, cu următoarea ordine de zi: Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului cu titlul „Integrated actions for biodiversity support and greenner cross border area - B-Green” precum și a indicatorilor tehnico-economici faza DALI. Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului cu titlul […]

today7 septembrie 2023

0%