Life

Dispare funcția de blocare de pe Twitter

today21 august 2023

Fundal

Block va fi șters ca „funcție” de pe Twitter, cu excepția DM-urilor”, a scris Elon Musk. “Nu are niciun sens.” Postarea a fost un răspuns unui cont care a întrebat dacă există vreun motiv pentru a folosi blocarea în loc de sunet.

Considerată ca o caracteristică de siguranță de mulți utilizatori, sugestia că blocarea ar putea merge pe calea vechiului sistem de verificare al serviciului a fost întâmpinată cu reacții din partea utilizatorilor îngrijorați.

Twitter oferă oamenilor o varietate de instrumente pentru a-și controla experiența, inclusiv blocarea”, scrie compania pe pagina de ajutor. „Blocarea îi ajută pe oameni să restricționeze anumite conturi, să le vadă Tweeturile și să le urmărească. Dacă ați fost blocat de un alt cont pe Twitter, puteți bloca în continuare alte conturi (inclusiv cele care v-au blocat).”

Deși funcția Mute rămâne în continuare, funcțiile nu sunt aceleași. Block restricționează alți utilizatori să interacționeze, să vizualizeze și să urmărească un cont. Mute pur și simplu ascunde postările tale din fluxul lor. Utilizatorii nu sunt informați că au fost dezactivați.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Cele mai imature semne zodiacale

Nu toată lumea poate fi atentă, hotărâtă și de încredere. Dacă mergem după semnele zodiacale, iată o listă cu oameni imaturi și care au nevoie de multă răbdare când vine vorba de a le gestiona. Berbec Cu siguranță sunt hotărâți, dar asta depinde de ceea ce își doresc. Crizele lor de furie creează adesea un zgomot, iar impulsivitatea le aduce probleme. Acest semn zodiacal poate fi excesiv de dramatic și […]

today21 august 2023

0%