Life

DJ Khaled va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame

today5 aprilie 2022

Fundal

DJ Khaled este cel mai recent artist care va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame. Ceremonia de dezvăluire a stelei lui DJ Khaled va avea loc pe 11 aprilie. Vedeta se află pe blocul 6200 din Hollywood Boulevard, aproape de locația celor mai recenti incluși Red Hot Chili Peppers, a căror stea a fost dezvăluită pe 31 martie.

Binecunoscut pentru că iluminează melodiile cu frazele sale electrice, Khaled este un producător muzical și DJ superstar care a lucrat cu toată lumea, de la Beyoncé la Justin Bieber. Cel mai recent album al său, „Khaled Khaled”, a fost lansat în aprilie 2021 și include colaborări cu Drake, Megan Thee Stallion, Cardi B și Post Malone. A fost nominalizat pentru albumul anului la Premiile Grammy de duminică, ca producător la „Back of My Mind” de la H.E.R. Cântecul său „Higher”, cu Nipsey Hussle și John Legend, a câștigat un Grammy în 2020 pentru cea mai bună interpretare rap/cantată.

Khaled a lansat 10 dintre albumele sale prin casa sa de discuri, We the Best Music Group, pe care a fondat-o în 2008. Casa de discuri găzduiește și artiștii Mavado și Flipp Dinero. Khaled a primit, de asemenea, nominalizări la Grammy pentru cel mai bun album rap și cea mai bună colaborare rap/cantată pentru albumul său din 2016 „Major Key” și colaborarea sa din 2017 „I’m on One”, cu Drake, Rick Ross și Lil Wayne.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Kanye West se retrage din festivalul Coachella

Kanye West s-a retras de la apariția sa programată la festivalul Coachella, confirmă o sursă pentru Variety. West era programat să joace în seara de închidere a festivalului, care se desfășoară în perioada 15-17 aprilie și 22-24 aprilie. Vestea a fost raportată pentru prima dată de TMZ. Motivul anulării sale nu a fost imediat clar, deși o sursă spune pentru Variety că nu a repetat sau nu este pregătit pentru […]

today5 aprilie 2022

0%