Life

Documentarul „Halftime” despre Jennifer Lopez a fost selectat ca film de deschidere al festivalului Tribeca

today14 aprilie 2022

Fundal

Ediția din 2022 a Festivalului de la Tribeca va începe miercuri, 8 iunie, cu premiera mondială a filmului „Halftime”, un nou documentar Netflix care promite să popularizeze puterea de vedetă în sărbătorirea anuală a filmelor și media.

Filmul o urmărește pe Jennifer Lopez în timp ce reflectă asupra carierei sale de vedetă globală a înregistrărilor și fenomen al filmului. Tribeca va găzdui premiera filmului la United Palace din Washington Heights din partea de sus a Manhattanului, despre care se observă că este la doar câteva stații de metrou de îndrăgitul Bronx al lui Lopez, cartierul în care ea a devenit majoră. Filmul debutează pe Netflix pe 14 iunie.

Documentarul este regizat de Amanda Micheli și va oferi o privire intimă în spatele cortinei urmând-o pe Lopez în timp ce se pregătește pentru spectacolul ei, precum și performanța ei la recenta inaugurare prezidențială.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Divers

De ce să alegeți Automoli pentru a verifica istoricul mașinii, compararea opțiunilor disponibile

Dacă ai auzit despre numărul VIN și nu știi care este utilitatea acestuia, vei afla din acest articol. Dacă ai nevoie de cea mai bună recomandare în ceea ce privește obținerea unui raport cu istoricul auto, tot aici este locul în care vei găsi informațiile explicite. De un raport cu istoricul mașinii poți avea nevoie în diferite momente și din diferite motive, așadar iată câteva dintre informațiile extrem de utile […]

today13 aprilie 2022

0%