Life

Documentarul „The Beatles: Get Back” va fi lansat în această vară

today18 mai 2022

Fundal

Documentarul de opt ore al regizorului Peter Jackson „The Beatles: Get Back” va fi lansat pe DVD și Blu-Ray în această vară, iar documentarul va fi în sfârșit disponibil în edițiile fizice pe 12 iulie.

The Beatles: Get Back” a fost programat inițial să apară pe 8 februarie, după un anunț inițial pe 5 ianuarie. Dar fanii Beatles care și-au plasat comenzile au observat că au fost anulați pe măsură ce se apropia data lansării. S-a spus că motivul anulării a fost o imperfecțiune a mixului audio 7.1, ceea ce a făcut ca discurile să fie remanufacturate. Câteva exemplare au ieșit la vânzare, în ciuda rechemarii înainte de lansare și au devenit articole cu licitație mare pe piața de vânzare.

Documentarul are o durată de 468 de minute pe trei discuri separate. „Get Back” a fost primit bine de fani și critici când a fost lansat pe Disney+ , Variety spunând că „ar putea fi cel mai bun documentar rock vreodată”.

Paul McCartney este în mod clar un fan al documentarului. Și-a intitulat turneul actual, care pornit la Los Angeles în weekendul trecut, turneul „Got Back”. Iar concertele se deschid cu McCartney cântând un duet cu „I’ve Got a Feeling” cu imaginea și audio preînregistrat ale lui John Lennon de la concertul de pe acoperiș care încheie documentarul. McCartney explică în spectacole că Jackson s-a oferit să izoleze vocea lui Lennon de pasajul filmat pentru a face posibilă duetul.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Va fi sistată furnizarea apei potabile în Centrul Vechi

Sistarea furnizării a apei de astăzi a fost reprogramată pentru mâine. „Având în vedere 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐢ț𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐚𝐭𝐦𝐨𝐬𝐟𝐞𝐫𝐢𝐜𝐞 𝐧𝐞𝐟𝐚𝐯𝐨𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 de astăzi, vă comunicăm că în data de 𝟏𝟗 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐚𝐥 𝐨𝐫𝐚𝐫 𝟏𝟎:𝟎𝟎 - 𝟏𝟑:𝟎𝟎, se vor executa lucrări în zona Centrului Vechi din municipiu în vederea înlocuirii conductei de distribuție a apei potabile, lucrări ce impun sistarea furnizării cu apă potabilă, timp de 3 ore, către utilizatorii care locuiesc sau își […]

today18 mai 2022

0%