Life

Doi ani i-au trebuit lui Heidi Klum pentru a-și crea costumul de Halloween

today2 noiembrie 2022

Fundal

Halloween-ul nu s-a terminat până când Heidi Klum – regina sărbătorilor – nu și-a dezvăluit costumul. În trecut, supermodelul german-american s-a transformat în Jessica Rabbit, Fiona lui Shrek. Pur și simplu nu există nici un concept prea teatral sau ciudat pentru ca ea să poată realiza la petrecerea ei anuală. Anul acesta, ea și-a surprins și și-a încântat fanii devenind un vierme.

Deși Klum nu a reușit să găzduiască petrecerile ei obișnuite de Halloween pline de stele în ultimii doi ani din cauza COVID, ea a ajuns în sfârșit să organizeze o seară aseară la New York la Sake No Hana, un nou restaurant japonez situat la Moxy. Hotel NYC Lower East Side. Îmbrăcată în virme, s-a zvârcolit pe covorul roșu și chiar a acordat un interviu în timp ce stătea întinsă pe podea. „Eram atât de încântată am putut să organizez din nou o petrecere”, spune Klum. „Mi-am dorit ca petrecerea de anul acesta să fie mai bună ca niciodată – și asta înseamnă că costumul meu trebuia să fie mai tare decât în ​​anul trecut.”

Klum a spus că i-au trebuit doi ani pentru construi conceptul și costumul. „Îmi place să fac ceva neașteptat, așa că am încercat să mă gândesc la un costum care este super absurd, dar și foarte familiar”, spune Klum. „Pentru că este Halloween, ai nevoie de factorul înfiorător, de asemenea un pic dezgustător.” Ea, desigur, avea nevoie de o echipă de oameni talentați cu efecte speciale pentru a-și face viziunea înfiorătoare să prindă viață, așa că a lucrat cu artistul de machiaj Mike Marino și echipa sa la Prosthetic Renaissance. „Oricât de nebunești sunt ideile mele, Mike le aduce la viață”, spune Klum. „Am vrut să fiu Jessica Rabbit, iar el a spus: „Nici o problemă”. Am vrut să fiu vârcolacul din videoclipul „Thriller”, iar el a spus: „Nici o problemă”. Clonează-mă de cinci ori? ‘Nici o problemă.'”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Rapperul Takeoff a murit împușcat la vârsta de 28 de ani

Takeoff, unul dintre membrii trupei Migos, a murit împușcat în Houston, a confirmat pentru Variety un reprezentant al departamentului de poliție al orașului. Avea 28 de ani. Rapperul a fost împușcat pe o pistă de bowling din centrul orașului Houston, unde el și Quavo, unchiul său și colegul de trupă Migos, jucau zaruri, în jurul orei 2:30 a.m., marți. Ofițerii au declarat pentru KPRC Houston că o mulțime de aproximativ […]

today2 noiembrie 2022

0%