Life

Doja Cat a pierdut peste 250.000 de urmăritori pe Instagram după ce și-a certat fanii

today26 iulie 2023

Fundal

Potrivit Daily Mail, Doja Cat și-a pierdut peste 250.000 de urmăritori pe Instagram în urma discuției publice cu fanii ei loiali la începutul acestei săptămâni.

Pierderea uriașă de pe platforma de socializare vine la câteva zile după ce câștigătoarea Grammy, în vârstă de 27 de ani, și-a certat fanii, care s-au autointitulat „Kittenz”.

Fanii mei nu se numesc bip..bip”, a scris ea pe Threads. „Dacă te numești „pisoi” sau „pisoiaș” înseamnă că trebuie să dai jos telefonul și să-ți găsești un loc de muncă și să-ți ajuți părinții cu casa.”

Când fanii ei fideli au subliniat că ea a inventat termenul cu ani în urmă, Doja a spus că de la ea a pornit porecla de „adolescentă alcoolică”.

Când un fan a întrebat despre ce ar trebui să-și schimbe mesajul pe rețelelor sociale, artista le-a spus susținătorilor săi că ar trebui să „șteargă” „întregul cont” și să regândească totul.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Județean Călărași a semna contractul de furnizare a autobuzului fluvial

Astăzi, 26 iulie 2023, vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Ion Samoilă, a semnat, cu firma RiverRide Ltd. - Ungaria, contractul de furnizare a vehiculului amfibiu (autobuzul fluvial) pentru proiectul „Îmbunătățirea siguranței navigabilității pe Dunăre în regiunea transfrontalieră Călărași - Silistra”. Preţul convenit pentru îndeplinirea contractului este de 4.571.000 lei, la care se adaugă T.V.A. iar durata contractului este de la data semnării lui şi pȃnă la data îndeplinirii obligaţiilor contractuale reciproce, […]

today26 iulie 2023

0%