Life

Dolly Parton are planuri grandioase pentru Crăciun

today17 noiembrie 2022

Fundal

Un Crăciun la casa Dolly Parton este chiar o producție care include și o apariție a lui „Granny Claus”. Într-un nou interviu pentru Better Homes and Gardens, Dolly și-a divulgat planurile grandioase pentru sezonul sărbătorilor.

Vedeta în vârstă de 76 de ani a detaliat cum arată un Crăciun în casa Parton. Vedeta se îmbracă în „Bunica Crăciun” și își decorează casa cu ornamente și lumini puternice. De asemenea, aceasta gătește pentru familia ei. „Am flăcări peste tot. Mă îmbrac în costumul meu de Moș Crăciun și am și sacii plini cu cadouri”, a spus legenda. „Și eu cobor pe „horn”. Ei o numesc bunicuță Crăciun”, a glumit ea.

Când vine vorba de decorarea de sărbători, lui Parton îi place exagerarea. Ea a mai dezvăluit că are un brad de Crăciun în fiecare cameră, atât brazi artificiali cât și adevărați. „Îmi place beteala”, a explicat ea. „Nu încerc să fiu elegantă, doar să fac ceea ce mă face fericită.”

Cântăreața, care este căsătorită cu Carl Dean de aproape șase decenii, a vorbit despre dragostea soțului ei pentru prăjitura cu fructe. „De ani de zile, cumpăr prăjitura cu fructe. Soțului meu i-a plăcut mereu. Așa că îi iau întotdeauna una”, a spus ea.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Alte două drumuri județene au fost realibilitate și modernizate

Alte două drumuri județene au fost realibilitate și modernizate. DJ402, km 0+000 – km 53+700, se desfășoară pe teritoriul localităților Curcani (DN4) – Luica – Nana – Solacolu – Fundulea (DN3) și Tămădău Mare (DN3) – Dârvari – Gostilele – Măriuța – limita județului Călărași. DJ302, km 0+000 – km 15+365, se desfășoară pe teritoriul localităților Belciugatele (DN3) și Măriuța, județul Călărași. Prin proiect s-a urmărit: Modernizarea și reabilitarea a […]

today17 noiembrie 2022

0%