Life

Dolly Parton doarme machiată de ani de zile. E pregătită de interviuri în orice clipă

today23 octombrie 2023

Fundal

Cântăreața, în vârstă de 77 de ani, a scris despre aspectul și stilul ei semnături în noua sa carte, Behind the Seams: My Life in Rhinestones, care a fost lansată pe 17 octombrie. Într-un fragment din carte, ea a scris că doarme machiată din anii ’80, astfel încât să fie gata să plece de acasă ori de câte ori este o urgență.

Când am ajuns în LA în anii ’80, am început să dorm machiată, parțial din cauza cutremurelor”, a scris ea. „M-am gândit: „Nu ies pe străzi fără machiaj, în cazul în care există camere acolo! Voi fi gata de plecare!’”

Parton a recunoscut, de asemenea, că, deși își poartă machiajul noaptea, se asigură totuși că își curăță corect fața dimineața. Cu toate acestea, odată ce s-a spălat pe față, își continuă ziua aplicând din nou machiajul.

Nu contează când îți cureți fața atâta timp cât o cureți o dată pe zi”, a scris ea. „După ce mă trezesc, fac toate micile ritualuri, apoi o iau de la capăt și ies în fiecare zi și arăt bine toată ziua.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Radio Voces Campi

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa ordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa ordinară, joi, 26.10.2023, ora 16.30 în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi și prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/SMS, cu următoarea ordine de zi:  Proiect de hotărâre privind aprobarea Panului Urbanistic Zonal ,,Amplasare container cu destinaţie prestări servicii/comerţ şi construire spaţiu depozitare”, situat în strada Bucureşti, nr. 411A, municipiul Călăraşi, judeţul Călăraşi. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei pentru delegarea […]

today23 octombrie 2023

0%