Administrație

Două persoane au fost sancționate de polițiștii locali pentru că efectuau activitate comercială fără acte doveditoare

today7 iulie 2023

Fundal

În urma unor informații primite de la cetățenii Municipiului Călărași, în data de 5 iulie, ora 18.00, polițiștii locali din cadrul Direcției Ordine Publică, au depistat două persoane din Călărași, efectuând activitate comercială în fața restaurantului Intim, fără a deține acord de ocupare, emis de Primăria Municipiului Călărași.

Aceștia au fost sancționați contravențional cu amendă de 500 lei fiecare. Cu această ocazie, Direcția Poliția Locală Călărași transmite agenților economici, de pe raza Municipiului Călărași, să respecte normele în vigoare, iar în cazul desfășurării activității în cadrul evenimentelor, să dețină acord de ocupare pentru spațiul dorit, emis de Primăria Municipiului Călărași, altfel vor fi sancționați.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Topul celor mai fericite țări. Pe ce loc se află România

World Happiness Report a folosit analiza statistică pentru a determina cele mai fericite țări din lume. Raportul a concluzionat că Finlanda este cea mai fericită țară din lume. Cercetătorii au analizat datele cuprinzătoare ale sondajelor Gallup din 149 de țări în ultimii trei ani, monitorizând în mod specific performanța în șase categorii particulare: produsul intern brut pe cap de locuitor, sprijin social, speranță de viață sănătoasă, libertatea de a face […]

today6 iulie 2023

0%