Life

Drake a pierdut peste 230.000 de dolari la Formula 1 a Spaniei

today24 mai 2022

Fundal

Drake ar putea fi nevoit să vândă una dintre multele genți Birkin din colecția viitoarei sale soții, după ce a pierdut mai mulți bani la jocuri de noroc. Rapperul a pus un pariu pe Marele Premiu al Spaniei, punând peste 230.000 de dolari pe pilotul de Formula 1 Charles Leclerc pentru a câștiga totul. Drake a postat o captură de ecran a pariului, plasat duminică la 2:03 AM, în poveștile sale de pe Instagram, scriind: „Primul pariu F1, să vedem cum merge”, alături de un emoji cu ochelari de soare.

Cu toate acestea a pierdut acel aproape sfert de milion când mașina lui Leclerc a suferit o defecțiune a unității de alimentare în turul douăzeci și șapte al Marelui Premiu desfășurat pe Circuitul Barcelona-Catalunya. Problema cu mașina l-a făcut să-și piardă conducerea și să nu termine cursa. Pilotul Red Bull Max Verstappen a câștigat Barcelona și a preluat conducerea campionatului de la Leclerc.

Dar, în timp ce Drake ar fi pierdut acest pariu, se pare că lucrurile, în general, au mers bine după cum a câștigat la Super Bowl. Cântărețul a pariat 472.000 de dolari pe intuiția lui că Rams i-ar învinge pe Cincinnati Bengals. În cele din urmă, Drake a plecat cu un total de 381.000 USD în profituri bitcoin.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Vanessa Hudgens va fi gazda premiilor MTV Movie & TV 2022

Vanessa Hudgens va găzdui premiile MTV Movie & TV 2022. Evenimentul va avea loc la Barker Hangar din Los Angeles duminică, 5 iunie. Anul acesta, MTV Movie & TV Awards și Movie & TV Awards: UNSCRIPTED vor fi difuzate acum ca un eveniment de o noapte. Hudgens revine pe scena MTV, după o activitate de găzduire foarte apreciată în 2020, la MTV Movie & TV Awards: Greatest of All Time, […]

today24 mai 2022

0%