Life

Drama romantică în care va juca Celine Dion se va lansa în februarie 2023

today19 aprilie 2022

Fundal

It’s All Coming Back to Me”, o dramă romantică bazată pe muzica lui Celine Dion, va fi lansată în cinematografe pe 10 februarie 2023.

Intitulat anterior „Text for You”, „It’s All Coming Back to Me” se bazează pe filmul german din 2016 „SMS für Dich” de Karoline Herfurth. Filmul îl joacă pe Priyanka Chopra Jonas în rolul unei femei care se luptă să treacă de la moartea logodnicului ei. Pentru a face față, ea începe să trimită mesaje către vechiul său număr de telefon, care a fost reatribuit unui bărbat nou, interpretat de Sam Heughan. Cei doi se întâlnesc și dezvoltă o conexiune bazată pe durerea lor comună.

Pe lângă Jonas și Heughan, filmul o are și pe Celine Dion în rolul ei însăși, în rolul unui mentor care le va inspira pe cele două personaje principale să se îndrăgostească. Filmul poartă numele după balada puternică a lui Jim Steinman „It’s All Coming Back to Me Now”, care a fost făcută celebră de pe coperta lui Dion, care a fost înregistrată pentru albumul ei din 1996 „Falling Into You”. Cântecul este unul dintre cele mai mari hituri și cele mai apreciate melodii ale cântăreței celebre, ajungând pe locul 2 în Billboard Hot 100. Într-un episod recent al podcast-ului „Just for Variety”, Heughan a spus editorului senior de cultură și evenimente la Variety, Marc Malkin, că Dion a înregistrat o nouă melodie pentru film.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

47% dintre familiile din România au cel puțin o pisică

10% dintre români au adoptat o pisică pentru prima oară de la începutul pandemiei de COVID-19 și aproape jumătate (47%) dintre familiile din țara noastră care aveau deja o pisică înainte de pandemie au adoptat încă o pisică după carantina din martie 2020, potrivit hotnews.ro. România este una dintre țările europene cu cele mai multe noi adopții de pisici, cu o creștere de 11,8% în perioada martie 2020 – februarie […]

today18 aprilie 2022

0%