Administrație

Drumul DJ 403 a intrat în atenția autorităților județene după ce firmele răspunzătoare nu își respectă angajamentele

today23 iunie 2023

Fundal

Drumul DJ 403, a intrat în atenția autorităților județene după ce firmele răspunzătoare nu își respectă angajamentele. În acest moment, lucrările dintre cele patru localități nu avansează. Se pare că sistarea proiectului din cauza neînțelegerilor dintre contractor și subcontractor cauzează. Șeful CJ Călăraşi a confirmat că instituția pe care o conduce primește reclamații cu privire la stadiul proiectului, mai ales în zona Radovanu, unde drumul este pietruit, potrivit canalsud.ro.

Mai mult, Vasile Iliuță ia în considerare rezilierea contractului cu firmele respective. “Dacă cele două firme nu vor ajunge la un consens, sunt nevoit să anulez licitația. Vom urma toate procedurile necesare pentru a organiza o licitație nouă, astfel încât proiectul să fie finalizat într-un timp mai scurt”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași. Pentru contractul de modernizare a drumului județean care leagă localitățile Mânăstirea, Luica, Șoldanu și Radovanu s-au alocat peste 50 de milioane de lei din fonduri guvernamentale, potrivit canalsud.ro.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Iubita lui Neymar este de acord ca acesta să o înșele, dar trebuie să respecte 3 reguli

Neymar și iubita lui au convenit asupra unei liste de condiții care îi permit vedetei PSG să fie infidel, potrivit ziarelor din străinătate. Brazilianul s-a bucurat de extrasezonul fotbalistic în ultimele săptămâni și a împărtășit imagini cu escapade de pe tot globul - cum ar fi o excursie la meciul de play-off al lui Miami Heat. Îl însoțește peste tot iubita lui, Bruna Biancardi, care a apărut în mai multe […]

today23 iunie 2023

0%