Administrație

Drumul județean DJ100 dintre Fundeni și Frumușani va fi finalizat în curând

today7 martie 2023

Fundal

Societatea Drumuri și Poduri Călărași este pe cale să finalizeze o lucrare importantă de reabilitare a drumului județean DJ100 dintre Fundeni și Frumușani. Această lucrare a implicat reabilitarea unui tronson de 1,3 km lungime. Drumarii au depus eforturi pentru a respecta termenul de finalizare a lucrărilor și astfel, s-a anunțat că drumul va fi pus în funcțiune în această săptămână.

Cu toate acestea, reprezentanții DPC Călărași au subliniat faptul că siguranța rutieră rămâne o prioritate majoră și că sunt în permanență atenți la îmbunătățirea infrastructurii. Pentru a asigura acest lucru, societatea Drumuri și Poduri Călărași monitorizează constant drumurile pe care le administreză, potrivit canalsud.ro.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Primarul Marius Dulce vrea să modernizeze toate spaţiile din curţile interioare ale blocurilor

Şi în acest an, primarul Marius Dulce intenţionează să modernizeze spaţiile din curţile interioare ale blocurilor, amenajând parcări de reşedinţă şi locuri de joacă în funcţie de configuraţia terenului respectiv. „Împreună cu colegii mei am identificat o serie de astfel de locaţii şi mă refer la blocurile cuprinse între străzile Panduri, Luceafărului, Năvodari şi Dumbravei. Şi nu ne oprim aici. Acolo unde am întâlnit garaje de tip Prefab, vom demara […]

today7 martie 2023

0%