Life

Dua Lipa a trecut peste ultima relație, acum se întâlnește cu Jack Harlow

today14 decembrie 2022

Fundal

Page Six scrie că Dua Lipa se întâlnește cu rapperul Jack Harlow, al cărui ultim album conține o laudă adusă vedetei britanice-albaneze intitulată, suficient de potrivit, „Dua Lipa”.

Harlow a spus că înainte de apariția albumului în mai, a sunat-o pe Lipa pe FaceTime pentru a-i obține binecuvântarea. Și, în timp ce el a primit un răspuns oarecum stânjenitor, ea i-a răspuns din cap.

Dar se pare că, după ce s-a întâlnit personal cu fermecătoarea vedetă de rap, la Variety Hitmakers Brunch din Los Angeles, în noiembrie, ea s-a cam îndrăgostit de rapper. Sursele spun că a zburat chiar în New York pentru a se întâlni cu ea după apariția ei de vineri la Z100 Jingle Ball.

Iar Page Six scrie că cei doi au fost văzuți sosind separat la un restaurant din Meatpacking District pentru prânz a doua zi.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Felicitarea de Crăciun 2022 cu Prințul William și cu Kate Middleton a fost dezvăluită

Prințul William și Kate Middleton intră în spiritul sărbătorilor. Marți, Prințul și Prințesa de Wales au împărtășit o nouă fotografie cu familia lor – inclusiv copiii lor, Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 ani și Prințul Louis, 4 ani, pentru felicitarea lor de Crăciun din 2022. „Distribuirea unei noi imagini cu familia pentru felicitarea de Crăciun de anul acesta!” au subtitrat ei noul snap, postat pe contul lor de […]

today14 decembrie 2022

0%