Life

Dua Lipa este dată în judecată pentru piesa „Levitating”

today2 martie 2022

Fundal

Dua Lipa este dată în judecată pentru încălcarea drepturilor de autor de către o trupă numită Artikal Sound System, care a susținut că artista a copiat piesa lor „Live Your Life” pentru hitul ei „Levitating”.

Cântăreața în vârstă de 26 de ani s-a bucurat de un succes uriaș cu hit-ul ei din 2020, dar o trupă numită Artikal Sound System încearcă să revendice profiturile din piesa, deoarece spun ei că a copiat single-ul lor reggae din 2017, „Live Your Life”.

Deși nu au explicat de ce consideră asta, există asemănări în linia melodică a celor două piese, în special în refrenuri. Artikal Sound System a numit, de asemenea, casa de discuri a lui Dua, Warner Records și alții, drept inculpați și caută orice profit obținut pe melodie, plus daune.

Purtătorul de cuvânt al lui Dua nu a comentat încă. Hi-maker-ul „One Kiss” a dezvăluit recent că a lucrat la noul ei album și are deja o „viziune” și un nume pentru album.

Ea a spus: „Am scris o mare parte: începe să prindă contur; am multe înregistrate. „Are o viziune. Are un nume, cred – deocamdată. A fost distractiv să experimentez. Întotdeauna voi face muzică pop, cu propriul ei sunet unic, care este incitant și ceva care se simte ca o mișcare din „Nostalgia viitorului”.

„Este încă la început, așa că vom vedea pe măsură ce progresează. Sincer, probabil că nu este ceea ce fanii mei vor să audă, dar nu mă grăbesc.”

Dua și-a lansat ultimul album, „Future Nostalgia”, în 2020, dar starul nu a știut niciodată că „Levitating” va deveni un succes atât de mare.

Ea a mărturisit: „Nu pot anticipa niciodată la ce melodie vor reacționa cei mai bine, dar „Levitating” a fost prima melodie care a ajutat la dictarea restului albumului”.

 

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

Căpșuni uriașe: Un fermier israelian a intrat în Cartea Recordurilor datorită fructelor cultivate

Fermierul israelian Chahi Ariel a cultivat cea mai grea căpșună din lume, conform Guinness World Records. Cu 289 de grame, căpșuna avea aproximativ de cinci ori greutatea medie a unui fruct obișnuit din soiul local Ilan, a declarat Nir Dai, cercetător la Institutul Volcani din Israel, unde a fost dezvoltată tulpină. Căpșuna avea 18 cm lungime și 34 cm în circumferință. Ariel a sperat că va intra în Cartea Recordurilor […]

today2 martie 2022

0%