Life

Dua Lipa, singură de sărbători. Artista și Anwar Hadid s-au despărțit, după doi ani de relație

today30 decembrie 2021

Fundal

Ei bine, cred că e cazul să ne așteptăm la o nouă piesă de la Dua Lipa, pentru că ea și Anwar Hadid s-au despărțit. Se pare că cei doi nu au făcut fața presiunii și după o discuție fără rezultat, au hotărât să o ia pe drumuri separate.

Au fost doi ani cu suișuri și coborâșuri și nu este prima despărțire, însă de data aceasta, este definitivă, după cum spun apropiații cuplului.

„Și-au expus reciproc ideea de a pune frână pentru moment relației lor, deoarece călătoriile și timpul petrecut departe unul de celălalt au fost prea mult pentru fiecare. Relația lor trece printr-o criză și se pare că este în corzi”, spunea o sursă în urmă cu scurt timp.

Vestea nu este neapărat surprinzătoare pentru că, la începutul lunii, presa din Marea Britanie nota că povestea lor de iubire ar fi pe sfârșite. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună de aproape opt săptămâni, dar asta din cauza programului lor foarte încărcat, relatează The Sun.

Între timp, Dua Lipa înregistrează noul album în Londra și Los Angeles.

Scris de: Bianca Bonnaire

Articolul precedent

Life

Cum au petrecut artiștii români anul acesta de sărbători

Și anul acesta cei mai mulți artiști români au petrecut sărbătorile acasă, alături de cei dragi. Unii au împodobit bradul împreună cu mici, alții s-au așezat în jurul mesei alături de întreaga familie, dar ce e mai important, au simțit adevărata magie a Sărbătorilor. ANDRA și CĂTĂLIN MĂRUȚĂ: ELENA GHEORGHE: MIRA: IRINA RIMES: SMILEY: Voi cum ați petrecut sărbătorile?

today30 decembrie 2021

0%