Actual

Duminică, 5 martie, la Sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru ”Secretul fericirii”

today9 februarie 2023

Fundal

Duminică, 5 martie, ora 19:00, la Sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru ”Secretul fericirii”, în regia lui Vlad Zamfirescu. Protagoniștii spectacolului sunt actorii Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu și Dan Bordeianu. „Spectacolul abundă în replici bune, pline de umor.

Autorul te amăgește cu o comedie spumoasă și apoi te execută grațios. Pentru că gluma virează brusc în dramă și apoi spre tragedie”, a menționat Vlad Zamfirescu, autorul montării. Prețul unui bilet la spectacol este 90 lei.

Acestea se pot achiziționa de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași și online de pe https://www.ticketstore.ro/, https://www.blt.ro/ și https://www.iabilet.ro/.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cum afectează tehnologia sănătatea mintală?

Având în vedere omniprezența tehnologiei în viața de zi cu zi – în special pe internet și platformele bazate pe internet, cum ar fi site-urile de social media și aplicațiile pentru smartphone-uri – consilierii de sănătate mintală care lucrează astăzi vor întâlni probabil clienți care se confruntă cu probleme care pot fi legate direct sau indirect de utilizarea medii digitale. Potrivit dr. Igor Pantic, scriind în recenzia literaturii „Online Social […]

today8 februarie 2023

0%