Life

După drama cu Tristan Thompson, Khloé Kardashian se întâlnește cu un investitor, prezentat de sora ei, ​​Kim

today22 iunie 2022

Fundal

Khloé Kardashian spune că s-a concentrat pe ea după ce s-a despărțit din nou de Tristan Thompson anul trecut, dar se aud zvonuri că vedeta de reality are deja un nou bărbat în viața ei.

Fondatorul Good American se întâlnește cu un investitor de capital privat pe care l-a cunoscut prin intermediul surorii ei Kim Kardashian, potrivit unei surse care a vorbit cu Page Six. Au fost prezentați la o cină în urmă cu câteva săptămâni și au dat seama imediat. Oamenii au raportat că, deși lucrurile dintre ei sunt „încă în stadii incipiente”, ea „se simte foarte bine” în privința asta. Ei au mai remarcat că, în ciuda acelor fotografii cu Khloé și fostul ei Thompson braț la braț, după recitalul de dans al fiicei lor True în weekend, cei doi nu vorbesc, cu excepția problemelor legate de co-parenting.

Și, deși există o mulțime de surse care confirmă noua ei relație, Khloé spune că încă îi place să fie singură pentru moment. Vineri, ea a răspuns la o postare pe Instagram pe contul Kardashian Social, subliniind un zvon Deuxmoi care susținea că se întâlnește cu „un alt jucătoare NBA”. Vedeta de realitate a comentat: „Cu siguranță NU este adevărat!!! Te iubesc! Mulțumesc pentru urările frumoase, dar nu văd un suflet. Sunt fericit să mă concentrez pe fiica mea și pe mine pentru o vreme.”

În decembrie, Thompson a fost dat în judecată pentru întreținerea unui copil de către antrenorul personal Maralee Nichols, deoarece a susținut că în urma relației lor s-a născut un băiețel pe nume Theo. Drama de infidelitate și paternitate a baschetbalistului a fost prezentată și în finalul sezonului The Kardashians pe Hulu. După ce a urmărit acele evenimente care se desfășoară pe ecran, Khloé a spus în timpul unei proiecții Disney FYC și a unui eveniment de întrebări și răspunsuri săptămâna trecută: „Nu este ușor, dar cred că este și o formă de terapie pentru mine în același timp. Și îmi place să văd cum reacționează restul familiei, cum ne unim cu toții, unul în jurul celuilalt în vremuri grele.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Primăria municipiului Călăraşi va efectua tratamente de combatere a țânțarilor

Primăria municipiului Călăraşi informează că în perioada 27 – 29 iunie va efectua pe domeniul public al municipiului Călărași, următoarele tratamente: avio de combatere a țânțarilor adulți; Tratamente avio de combatere a larvelor de țânțari. Tratamentele avio se vor efectua în intervalul orar 06:00 - 11:00 , în funcție de condițiile atmosferice fiind posibilă prelungirea perioadei. Substanțele active folosite sunt: Cipermetrin, Piperonil Butoxide, Deltametrin, Esbiotrin, Praletrin şi Bacillus Thuringiensis. Primăria […]

today22 iunie 2022

0%