Life

Dwayne Johnson a primit ordin să slăbească și să-și schimbe numele pentru o carieră la Hollywood

today13 octombrie 2022

Fundal

Dwayne „The Rock” Johnson a primit ordin să slăbească, să renunțe la numele de scenă și să nu mai vorbească despre lupte dacă vrea să ajungă la Hollywood.

Actorul „Fast and the Furious” a devenit faimos la mijlocul anilor 1990, ca interpret obișnuit al World Wrestling Federation (WWF), adoptând numele The Rock și devenind unul dintre cei mai recunoscuți luptători ai francizei înainte de a face filme, primul rol important fiind Regele Scorpion în filmul „The Mummy Returns” din 2001.

Cu toate acestea, Johnson a dezvăluit că i s-a cerut să facă unele schimbări serioase dacă dorea să fie luat în serios ca actor. El a explicat: „Au spus: „Bine, grozav. Dar acum iată ce trebuie să faci: trebuie să încetezi să te antrenezi la fel de mult. Trebuie să slăbești. Nu te poți numi The Rock. Nu poți vorbi despre lupte. Să stăm departe de toate astea.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Cu cât s-a vândut halba de bere din care a băut Ed Sheeran la Oktoberfest

Oktoberfest a revenit după o pauză de doi ani, iar anul acesta un invitat foarte special a bucurat publicul prezent – Ed Sheeran! Ed i-a surprins pe fani la festivalul berii de la Frankfurt, când a ieșit pe scenă și a interpretat hitul său Perfect, precum și o interpretare a lui Everybody (Backstreet’s Back) de către Backstreet Boys. Cântărețul în vârstă de 31 de ani s-a îmbrăcat în stil tradițional […]

today13 octombrie 2022

0%