Administrație

Ecoaqua Călărași a început debranșarea rău platnicilor

today6 septembrie 2022

Fundal

Ecoaqua Călărași a început debranșarea rău platnicilor. Pe fondul întârzierilor la plata facturilor restante, acestea reprezentând servicii de furnizare apă potabilă şi de canalizare, începând cu data de 5 septembrie, ECOAQUA S.A. a decis DEBRANȘAREA CLIENȚILOR RĂU-PLATNICI la nivelul Județului Călărași de la serviciul de alimentare cu apă și de canalizare.

„Rebranșarea se va efectua numai după achitarea unei taxe ce cuprinde demontarea, montarea și verificarea contorului, iar în cazul în care debranșarea se va efectua de la punctul de legătură, va trebui să se achite contravaloarea lucrărilor privind debranșarea și rebranșarea la rețeaua de apă/canalizare.”, au transmis reprezentanții operatorului de furnizare a apei.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Primăria Călărași a semnat contractul de finanțare pentru construirea unei creșe în Cartierul de Tineri

Vineri, 2 septembrie 2022, Municipiul Călărași a semnat, în calitate de beneficiar, cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de coordonator pentru investiții PNRR, Componenta 15 - Educație, Investiția 1 - Construirea, echiparea și operaționalizarea a 110 creșe - Operațiunea 2 - PNRR/2022/C15/O2 și Compania Națională de Investiții (CNI), în calitate de structură de implementare, contractul de finanțare pentru proiectul cu titlul 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐝𝐨𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐬̦𝐚̆ 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐞 𝐢̂𝐧 […]

today6 septembrie 2022

0%