Administrație

ECOAQUA Călărași a primit sesizări privind faptul că în unele apartamente nu există consum de apă deși sunt locuite

today24 noiembrie 2022

Fundal

Se pare că tot mai dese sunt sesizările venite din partea călărășenilor din care reiese faptul că în unele apartamente, deși locuite, nu există consum la apă. În acest context, ECOAQUA Călărași a efectuat în data de 23 noiembrie verificări pe strada Flacăra, blocul B29.

„Avem multe probleme pe care cetățenii le sesizează și eu chiar încurajez aceste lucruri. Societatea noastră, prin biroul de control ia în considerare atât sesizările cetățenilor dar și pe cele ale angajaților. Încercăm să identificăm aceste probleme”, a declarat Eduard Grama, directorul general al ECOAQUA.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Reguli stricte pe care personalul lui Oprah trebuie să le respecte

Oprah Winfrey este o legendă a talk-show-ului „The Oprah Winfrey Show” din 1986-2011. Scopul ei a fost să abordeze problemele care i-au afectat pe oameni la scară largă. De atunci, Oprah a co-fondat Oxygen, Harpo Productions, o companie de film și video, și a lansat OWN (The Oprah Winfrey Network). Cu o valoare acumulată de peste 3,5 miliarde de dolari, trebuie să fie nevoie de multă organizare și previziune pentru […]

today24 noiembrie 2022

0%