Administrație

Ecoaqua Călărași recomandă călărășenilor să nu risipească apa

today13 iulie 2022

Fundal

Ecoaqua Călărași îi îndeamnă pe călărășeni să nu risipească apa. În această perioadă de vară este instituită faza de atenționare/avertizare pentru folosințele de apă care se alimentează din fluviul Dunărea, informează societatea de furnizarea apei în Călărași.

În această fază, utilizatorii de apă vor lua măsuri privind eliminarea risipei și a pierderilor de apă, precum și asigurarea calității corespunzătoare a apelor evacuate, punerea în funcțiune a instalațiilor de alimentare de rezervă din apa subterană sau din alte surse de apă, accentuarea reutilizării și folosirea tuturor posibilităților de compensare internă a cerințelor de apă.

Specialiștii Administrației Naționale „Apele Române” continuă monitorizarea fenomenului de secetă și iau măsurile necesare pentru a păstra rezervele de apă în marile lacuri de acumulare.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

De ce nu îmbătrânește Tom Cruise? Iată obiceiurile alimentare sănătoase pe care le are

Tom Cruise arată mai bine ca niciodată. În vârstă de 60 de ani, Cruise, are câteva trucuri sănătoase care îl ajută. În timp ce unele dintre obiceiurile sale alimentare pot părea intense, cu siguranță nu poți sări dintr-un avion sau să urci pe o stâncă fără o dietă strictă. Se știe că vedeta își face toate cascadoriile în filmele sale, inclusiv Top Gun: Maverick. Cruise nu numai că arată tânăr, […]

today13 iulie 2022

0%