Actual

Ecoaqua Călărași și Consiliul Județean organizează jocurile de vară pe plaja POD 4

today18 iulie 2023

Fundal

În perioada 21-23 iulie, municipiul Călărași va găzdui un eveniment special pe Plaja Pod 4, în cadrul căruia domnul Rimă, cunoscut de către mulți, va fi prezent pentru a aduce zâmbete pe fețele oamenilor. Această inițiativă deosebită aparține Ecoaqua Călărași, iar directorul Eduard Grama a luat această decizie cu scopul de a oferi călărășenilor și turiștilor o ocazie unică de a se bucura de jocurile de vară.

Evenimentul va fi susținut financiar de către Consiliul Județean Călărași iar operatorul regional de apă-canal Ecoaqua Călărași S.A. își propune să ofere comunității o experiență memorabilă în acest sezon estival.

Flick sau Domnul Rimă, cunoscut pentru talentul său unic de a aduce buna dispoziția oamenilor prin rimelor sale, va fi gazda acestui eveniment special.

Acest eveniment pe care Ecoaqua, în parteneriat cu Consiliul Județean, îl face la Călărași este un eveniment unic care nu s-a mai făcut până în prezent și este o întâlnire interactivă cu tinerii călărășeni și turiștii din această perioadă. Toți sunt bineveniți, astfel încercăm să aducem generația tânără la Călărași.” a declarat, în exclusivitate pentru CANAL SUD, Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași.

Plaja Pod 4 va deveni centrul distracției și al bucuriei în perioada 21-23 Iulie. Călărășenii și turiștii sunt invitați să se alăture și să se bucure de numeroase activități recreative, jocuri și concursuri organizate în timpul evenimentului. Atmosfera va fi una plină de energie, oferind ocazia perfectă de a petrece timpul liber într-un mod distractiv și relaxant.

Eduard Grama, directorul Ecoaqua Călărași, a declarat: “Va fi un eveniment interactiv la care pot participa persoane de toate vârstele și sper ca numărul participanților să fie cât mai mare. Călărașiul are nevoie de astfel de evenimente, are nevoie să fie cât mai vizibil pentru a putea dezvolta cât mai mult ramura turistică a zonei.”

Evenimentul de pe Plaja Pod 4 va fi deschis publicului de toate vârstele, astfel că fiecare persoană este invitată să se bucure de distracție și de atmosfera plină de viață creată special pentru această ocazie. Ecoaqua Călărași și domnul Rimă promit să ofere un spectacol memorabil și o experiență de neuitat în timpul acestui eveniment de vară, potrivit canalsud.ro.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ariana Grande divorțează de soțul ei după doi ani de căsnicie

Ariana Grande și Dalton Gomez divorțează, scrie Page Six. Surse apropiate cântăreței „7 Rings” și agentului imobiliar de lux spun că s-au despărțit din ianuarie – dar au rămas în relații bune. „Au luat decizia împreună”, a spus un apropiat. „Au avut probleme înainte de ianuarie, dar vor să rămână cei mai buni prieteni.”. Gomez, în vârstă de 27 de ani, a vizitat-o pe Grande, în vârstă de 30 de […]

today18 iulie 2023

0%