Administrație

ECOAQUA S.A. a decis debranșarea clienților rău-platnici

today16 ianuarie 2023

Fundal

Pe fondul întârzierilor la plata facturilor restante, acestea reprezentând servicii de furnizare apă potabilă şi de canalizare, începând cu data de 16 ianuarie 2023, ECOAQUA S.A. a decis ddebranșarea clienților rău-platnici, la nivelul județului Călărași, de la serviciul de alimentare cu apă și de canalizare.

Menționăm că rebranșarea se va efectua numai după achitarea unei taxe ce cuprinde demontarea, montarea și verificarea contorului/contorilor, iar în cazul în care debranșarea se va efectua de la punctul de legătură, va trebui să se achite contravaloarea lucrărilor privind debranșarea și rebranșarea la rețeaua de apă/canalizare”, transmite conducerea SC Ecoaqua SA, prin intermediul unui comunicat de presă.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Gwyneth Paltrow: „Copiii îți pot ruina căsnicia”

Gwyneth Paltrow crede că a avea copii poate rupe o căsătorie. Actrița, în vârstă de 50 de ani, a discutat cu Katy Perry în timpul celui mai recent episod din podcast-ul său „Goop” despre relații, cât și despre cum se schimbă viața atunci când copiii intră în cadru. „Este greu pentru o relație. M-am uitat în urmă la cuplurile de părinți cu copii mici și pur și simplu... ruinează relația”, […]

today13 ianuarie 2023

0%