Administrație

ECOAQUA S.A. Călărași a început reabilitarea rețelei de canalizare menajeră aferentă blocurilor N28 – N29

today26 mai 2022

Fundal

De astăzi, 26 mai, operatorul ECOAQUA S.A. CĂLĂRAȘI a început reabilitarea rețelei de canalizare menajeră aferentă blocurilor N28 – N29 din municipiul Călărași. Prezent pentru verificarea activității din teren a fost și directorul general al ECOAQUA Călărași- Eduard Grama.

Operatorul ECOAQUA S.A. Călărași demarează o campanie de informare și de conștientizare către toți consumatorii cu privire la modul inconștient și nepăsător de aruncare a deșeurilor în rețeaua de canalizare.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

A fost semnat contractul de colaborare pentru Varianta de ocolire din Călărași

Astăzi, 26 mai a.c, a fost semnat la Ministerul Transporturilor, protocolul de colaborare între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Consiliul Județean Călărași, Primăria Municipiului Călărași privind elaborarea studiului de fezabilitate, realizare documentație tehnică și obținerea autorizației de construire pentru Varianta de ocolire Călărași, potrivit canalsud.ro. Varianta Ocolitoare a municipiului Călărași se află și pe lista variantelor ocolitoare regionale care sunt părți componente ale proiectelor de infrastructură rutieră Transregio. […]

today26 mai 2022

0%