Life

Ed Sheeran anunță al doilea album din 2023, „Autumn Variations”

today2 septembrie 2023

Fundal

Artistul va adăuga în curând în catalogul său al doilea album pe care l-a lansat în 2023… al doilea în șase luni, de fapt. Sheeran a anunțat joi că „Autumn Variations”, o colecție pe care a anunțat-o pe rețelele de socializare și va apărea pe 29 septembrie.

La fel ca „-” („Subtract”), care a apărut pe 5 mai, această continuare a fost produsă de Aaron Dessner, chitaristul National, care a rămas ocupat cu proiecte cu Taylor Swift și Gracie Abrams, precum și cu Sheeran.

Nu pare că Sheeran va fi în turneu în spatele albumului, cel puțin nu imediat în America; a ales să lanseze noul set la o săptămână după ce etapa din SUA a turneului său mondial se încheie pe stadionul SoFi din L.A., pe 23 septembrie.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Adele spune că este „gata să fie din nou mamă”, deja are o listă cu nume

Adele este gata să fie mamă din nou! Cântăreața, în vârstă de 35 de ani, și-a exprimat dorința de a mai avea un copil în curând, când a vorbit cu fanii la emisiunea ei „Weekends With Adele” din Las Vegas, sâmbătă. Cântăreață are un băiețel în vârstă de 10 ani, Angelo, cu fostul ei soț, Simon Konecki. Cei doi și-au finalizat divorțul în aprilie 2019. Ea le-a spus fanilor că […]

today1 septembrie 2023

0%